Vicks BabyRub Bebeklerde Kullanımı ve Faydaları | Kadınlar Sitesi -->

Vicks BabyRub Bebeklerde Kullanımı ve Faydaları

Vicks BabyRub Bebeklerde Kullanımı ve Faydaları


Vicks BabyRub

Vicks Babyrub bebeklerde kullanımı dikkat edilmesi gereken merhemler arasındadır. Bebek kullanımı için özel üretilen merhem altı ay üzeri bebekler için uygundur. Bebekleri rahatlatan, gaz ve öksürük şikayetleri gibi bir çok rahatsızlığa faydalı olan vicks babyrub kullanımına dikkat edilmelidir. Kullanma talimatlarına uyularak kullanılmalıdır. Vicks babyrub kullanım şekli, faydaları ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Vicks babyrub bebek cildi için özel üretilmiş, bebeklerin rahatlamasını sağlayan çok faydalı içeriklere sahiptir. Bebek cildini nemlendirici özelliğe sahip olan merhem cilt bakım ürünüdür. İçeriğindeki doğal bitkisel yağlar sayesinde bebeği sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi vardır. İçeriğinde lavanta, hindistan cevizi yağı, aloe vera gibi bir çok bitki bulunmaktadır.
Hindistan cevizi, biberiye, lavanta, aloe vera gibi yağlar cildi besler aynı zamanda da bebeğin rahatlamasını sağlar. Öksürük, gaz sancısı, karın ağrısı, soğuk algınlığı gibi şikayetleri olan bebekler için rahatlatıcı ve tedavi edici özelliğe sahip yardımcı bir bakım ürünüdür.
Vicks Baby Rub Faydaları

Vicks BabyRub Faydaları

Laboratuvar koşullarında bebeklerin hassas cildi için özel üretilmiş olan merhem bebek cildinin nem değerine uygundur. Bebeği sakinleştirerek rahat uyumasını sağlar. Bebeklerde karın, sırt, göğüs ve ayak altına rahatlıkla sürülebilir.
Soğuk algınlığı ve öksürük şikayetleri olan bebeklerin göğsüne ve ayak altına sürülerek kullanılır. Göğsüne sürülen vicks bebeğin nefesini açar ve çok daha rahat nefes almasını sağlar. Ayak altına sürülen vicks sayesinde öksürük şikayeti hafifler.
İçerisi antiseptik özellikte olan vicks babyrub aynı zamanda antibakteriyel ve mikrop öldürücü özelliktedir. Bebeğinizin cildindeki mikrop ve bakterileri öldürür. Hastalık zamanlarında sürülen merhem sayesinde bebek gribal enfeksiyonları çok daha rahat atlatır.
Karın ağrısı ve gaz sancısı olan bebeklerin karnı vicks babyrub ile ovulursa bebek rahatlar ve çok daha rahat uyur. Banyo sonrası özellikle karın bölgesi ovularak bebeğin rahatlaması sağlanır. İçeriğindeki lavanta yağının gaz sökücü ve ağrı kesici özelliği vardır.
İçeriği tamamen doğal ürünlerden oluşan merhem bebekler için çok faydalıdır. Bir çok bebek gelişme çağında gaz sancısı çeker. Özellikle ek gıdaya geçiş dönemlerinde yani altı ay sonrası gaz sancısı çok fazla olur. Bağırsaklar ek gıdaya geçerken zorlanır ve uyum sağlayamaz. Bu dönemlerde yardımcı bakım ürünlerin çok faydası olmaktadır. Karın ağrısı ve gaz sancısı için çok faydalı bir üründür. Rahatlayan bebek çok daha huzurlu bir uyku uyur. Banyo sonrası bebeğin hassas cildi bu ürünle masaj yapılırsa mikrop ve bakteri öldürücü özelliği olan merhem sayesinde egzama ve mantar gibi hastalıkların oluşması engellenmiş olur. Bebeğinizin ayaklarında tırnak batması gibi şikayetleri varsa bu bölgelere de sürülebilir.
Bebeklerde Vicks Kullanımı

Bebeklerde Vicks Kullanımı

  • Öksürük şikayetlerinde ayak altına, sırta ve göğse sürülür
  • Gaz sancısında bel, sırt, karın ve ayak altına sürülerek kullanılır
  • Karın ağrısında karın bölgesi hafif hafif merhemle ovulur
  • Grip ve soğuk algınlığında göğüs ve sırta sürülür
  • Sakinleştirmek ve rahatlatmak amaçlı bebeğin cildi ovularak masaj yapılır
  • Cilt bakımı için banyo sonrası cilt bakım ürünü olarak cildine sürülebilir  
  • Mikrop öldürücü, antibakteriyel ve antiseptik özellikte olan merhem egzama ve mantara iyi gelir

Vicks Babyrub Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Vicks Babyrub altı ayını geçmiş bebekler için uygundur. Altı aydan küçük bebeklerin kullanması sakıncalı olabilir.
Buhar makinesine kesinlikle konulmamalıdır. Bebeklerin buhar makinesi aracılığı ile buharını soluması sakıncalıdır.
Bebeklerin hassas derisine yani burun kenarı, göz çevresi, yüz ve dudak kenarları gibi bölgelere sürülmesi sakıncalıdır. Bebeklerin bu bölgeler hassas noktalarıdır ve sürülmemelidir.
Alerjik bünyeli bebeklere direk sürülmemelidir. Önce test edip alerjisinin olup olmadığına bakılmalıdır. Kaynak: https://www.kadinvsaglik.com/2018/02/vicks-babyrub-bebeklerde-kullanimi.html

Yorum Yaparak Destek Olabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder